Why the bot didnt attack?

View previous topic View next topic Go down

Why the bot didnt attack?

Post by dizkee on 11.03.09 23:19

i already config all the tab. then i press start nothing happen help here please. i config all the tab perfectly. sometimes the bot will work sometimes the bot didnt work. Sad
avatar
dizkee
Newbie
Newbie

Number of posts : 11
Age : 30
Points : 9
Reputation : -1
Join date : 2009-03-11

Back to top Go down

Re: Why the bot didnt attack?

Post by vuduy on 11.03.09 23:36

maybe your config is not right?
avatar
vuduy
Administrator
SINBOT Creator


AdministratorSINBOT Creator

Male
Number of posts : 1033
Age : 40
Points : 1429
Reputation : 107
Join date : 2007-11-15

Back to top Go down

Re: Why the bot didnt attack?

Post by auggie on 12.03.09 0:29

just curious, the bot is in final version already or will have future updates

auggie
Mad Botter
Mad Botter

Male
Number of posts : 320
Age : 26
Points : 337
Reputation : -2
Join date : 2009-03-11

Back to top Go down

Re: Why the bot didnt attack?

Post by vuduy on 12.03.09 0:55

how can it be final version when the game is ever changing?
avatar
vuduy
Administrator
SINBOT Creator


AdministratorSINBOT Creator

Male
Number of posts : 1033
Age : 40
Points : 1429
Reputation : 107
Join date : 2007-11-15

Back to top Go down

Re: Why the bot didnt attack?

Post by dizkee on 12.03.09 9:49

sir can you please give us a sample of config. sorry idont know what should i do sometimes the bot is working sometime dont thnx in advanced sir more power Smile
avatar
dizkee
Newbie
Newbie

Number of posts : 11
Age : 30
Points : 9
Reputation : -1
Join date : 2009-03-11

Back to top Go down

Re: Why the bot didnt attack?

Post by vuduy on 12.03.09 9:52

You just have to play around with it until the settings works good for you; each class/levels/equipments has different settings... so it's not possible to have one settings for all.
avatar
vuduy
Administrator
SINBOT Creator


AdministratorSINBOT Creator

Male
Number of posts : 1033
Age : 40
Points : 1429
Reputation : 107
Join date : 2007-11-15

Back to top Go down

Re: Why the bot didnt attack?

Post by dizkee on 12.03.09 10:08

ok sir. thnx for quick reply more power sir.. i love your work Smile
avatar
dizkee
Newbie
Newbie

Number of posts : 11
Age : 30
Points : 9
Reputation : -1
Join date : 2009-03-11

Back to top Go down

Re: Why the bot didnt attack?

Post by Guest on 12.03.09 23:47

hmmm.... it was working perfectly fine ystd but 2day, it wont target mobs... n my settings is the same as ystd

Hope vuduy can help me here ><

i tried deleting whole folder but still the same

Edit 1.48pm

uh oh... i 4got the mobs lvl range LOL
it's working perfectly fine...
Sorry...
avatar
Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Why the bot didnt attack?

Post by ultimate7 on 16.03.09 8:56

Will the bot not autotarget if there's no ping reading on the Main tab?

Coz it's not attacking right now.

Any suggestion how to fix that?
avatar
ultimate7
Newbie
Newbie

Male
Number of posts : 19
Age : 43
Location : Southern NCR
Points : 19
Reputation : 0
Join date : 2009-03-15

http://www.ultimatecoordinator7@wordpress.com

Back to top Go down

Re: Why the bot didnt attack?

Post by thecokes on 16.03.09 14:53

If there is no ping, try to log out to start up screen and log back in.
I do have that problem but after relog, problem solved.

If it's not attacking check the mobs level and change the setting.

Simple eh!
avatar
thecokes
Administrator
Administrator

Number of posts : 518
Age : 31
Points : 682
Reputation : 36
Join date : 2009-03-15

Back to top Go down

Re: Why the bot didnt attack?

Post by ultimate7 on 16.03.09 17:03

^Yup, the problem was in the level setting for targets, since I was going after a monster 5 levels lower, but the low level threshold was only set at -4.

Also followed your tip on the ping. Autoattack is now working without a hitch. Thanks! Domo Arigato! Very Happy
avatar
ultimate7
Newbie
Newbie

Male
Number of posts : 19
Age : 43
Location : Southern NCR
Points : 19
Reputation : 0
Join date : 2009-03-15

http://www.ultimatecoordinator7@wordpress.com

Back to top Go down

Re: Why the bot didnt attack?

Post by thecokes on 17.03.09 9:08

Now I have some problem.

Bot attack fine with passive mobs.
But when it attack agrro mobs (only 2 mobs), bots acting weird after 5-10 mins and consumed all the pots (e.g 1000 pots) and died.

- Mine setting is, attack mobs, run back to safe place and mediate. So after a few looop, the char just messed up and keep back/forward on that loop until I relog.
Sometime it wait till the mobs attack till the hp drop down to 30% and start to attack. I dunno why. But I only want it to use normal attack not skill attack. So where is my setting mess up here?.
avatar
thecokes
Administrator
Administrator

Number of posts : 518
Age : 31
Points : 682
Reputation : 36
Join date : 2009-03-15

Back to top Go down

Re: Why the bot didnt attack?

Post by vuduy on 17.03.09 9:12

There's a big delay of attack if you don't use skills; I will remove this delay in next update. If you don't setup any skills, the bot will wait 5-7 seconds before attacking once target is acquired.
This was to allow some time for order of skills execution (if wanted).

I'll remove this delay next update and add some new triggers to imitate this delay instead.
avatar
vuduy
Administrator
SINBOT Creator


AdministratorSINBOT Creator

Male
Number of posts : 1033
Age : 40
Points : 1429
Reputation : 107
Join date : 2007-11-15

Back to top Go down

Re: Why the bot didnt attack?

Post by thecokes on 17.03.09 9:16

Just a update

Any one bot fine with agro mobs with same lvel?


I died several times already and hp pots still full. Funny thing is when I was there it totally fine. But when i left my comp and came back after it died.
avatar
thecokes
Administrator
Administrator

Number of posts : 518
Age : 31
Points : 682
Reputation : 36
Join date : 2009-03-15

Back to top Go down

Re: Why the bot didnt attack?

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum