Problem with Bot

View previous topic View next topic Go down

Problem with Bot

Post by dennerz on 17.03.09 11:16

Hey i have a small problem, i went to open the bot and put in my user name and password then hitstart and it says the informaion cannot be found on the forum and closes, when i try to restatrt the bot, it doesnt allow me to change the settings, just keeps giving me error message and closes, i cant change the name or password and i have deleted the program and reinstalled uit but it saves the name and password, what can i do to resolve this?

dennerz
Newbie
Newbie

Male
Number of posts : 7
Age : 33
Points : 9
Reputation : 0
Join date : 2009-03-17

Back to top Go down

Re: Problem with Bot

Post by vuduy on 17.03.09 11:25

This is it... I'll delay access approval for 1 day because you don't bother to read other posts before asking the same shit again.

The next person asking this same shit question again, will be delayed access for 1 week.

vuduy
Administrator
SINBOT Creator


AdministratorSINBOT Creator

Male
Number of posts : 1033
Age : 40
Points : 1429
Reputation : 107
Join date : 2007-11-15

Back to top Go down

Re: Problem with Bot

Post by Guest on 17.03.09 11:36

the answer to ur prob might b found here...
http://illusion.powerguild.net/general-discussions-f11/usage-t10.htm

hope it helps after ur suspension

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Problem with Bot

Post by dennerz on 17.03.09 11:37

thank you for refering me to the problem, solved and thanks

dennerz
Newbie
Newbie

Male
Number of posts : 7
Age : 33
Points : 9
Reputation : 0
Join date : 2009-03-17

Back to top Go down

Re: Problem with Bot

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum