bot doesn't attack

View previous topic View next topic Go down

bot doesn't attack

Post by Guest on 09.03.09 23:08

help please post a sample shin bot settings

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: bot doesn't attack

Post by vuduy on 09.03.09 23:09

if it doesn't target/attack, re-attach and try again. Make sure that after it attaches to the game, it can read the game data. If you are not getting any game data (eg. HP, MP, name, etc...), then you need to turn off UAC in Vista or run in Adminstrator mode.

vuduy
Administrator
SINBOT Creator


AdministratorSINBOT Creator

Male
Number of posts : 1033
Age : 40
Points : 1429
Reputation : 107
Join date : 2007-11-15

Back to top Go down

Re: bot doesn't attack

Post by Guest on 09.03.09 23:11

im not using vista im just using xp sp2 by the way tnx.

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: bot doesn't attack

Post by vuduy on 09.03.09 23:13

The default setting should work fine. For auto skills, you can either goto advance mode and setup triggers for each skills, or if you're lazy, place the skills you wanna use on the kozo quick slots and it will use them.

vuduy
Administrator
SINBOT Creator


AdministratorSINBOT Creator

Male
Number of posts : 1033
Age : 40
Points : 1429
Reputation : 107
Join date : 2007-11-15

Back to top Go down

Re: bot doesn't attack

Post by Guest on 10.03.09 2:05

what is kozo quick slot?

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: bot doesn't attack

Post by Guest on 10.03.09 3:01

You'll see the slot at your Kozo .. example the HP and MP and Vigor slots ... rest is slots for skill

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: bot doesn't attack

Post by Sponsored content Today at 5:33


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum